Middagsretter

 

Me har eit breitt utval av fristande rettar. Utvalet varierer med årstidene, avhengig av råvarer og sesong.
All maten vert laga frå botnen av, med fokus på gode råvarer som vert levert av våre lokale samarbeidspartnarar.



Me har òg faste innslag som har fortent sin plass fordi dei er særs populære blant kundane våre: 

Måndag: 
Heimelaga grateng av fisk eller pølse/skinke

Tysdag:
Nysteikte fiskekaker med råkost, og heimelaga remulade

Onsdag:
Fleskepannekaker m/blåbærsyltetøy

Torsdag:
Raspekaker laga frå botnen av med kjøt, flesk og korv frå Evanger

Fredag:
Nysteikte kjøtkaker med heimelaga ertestuing og rørte tyttebær

Laurdag:
Risgraut og betasuppe

Søndag:
3 kjøtretter med t.d.:
  • Steik frå Selheim gard

  • Aurefilet i rømmesaus med agurksalat

  • Torskefilet

Stort dessertbord med heimelaga dessertar:

  • Karamellpudding
  • Sitronfromasj
  • Sjokoladefromasj
  • Tilslørte bondepiker
  • Riskrem
  • Dagens kake
  • Frukt med krem

Lunsjretter alle dagar

Dagens suppe med brød og kaffi

Omelett med ulikt fyll